Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Fegato alla Veneziana - Venetiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, kalfslever, olijfolie, peper, peterselie, ui, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: