Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Yaprak kebab - Döner kebab van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- döner kebabsaus, gedroogde oregano, kalfslende, knoflook, laurier, oud brood, paprikapuree, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- boter en olie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: