Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: