Recept uit Vis en schaaldieren:
Corsicaanse mosselen
- Ingrediënten:
- basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rode wijn, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Lunch / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie: