Diner / voorgerecht uit Gesund Geniessen:
Gratinierte Austern / Gegratineerde oesters
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, grof zeezout, limoen, oesters, peper, prei, room, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, preiwit, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: