Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloemkool, boerenkool, boter, broccoli, citroen, citroensap, ei, gember, groentebouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De smaak van kokos:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Simone's Kitchen: