Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Basisrecept uit Familierecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence: