Recept uit Eten in Italie:
Pens op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bouillon, pens, grote witte bonen, laurier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, salie, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: