Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Truffelomelet - frittata ai tartufi
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, olijfolie, peper, slagroom, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: