230 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapgemberpoederkaneelkippenbouillonknoflookkorianderlente-uinootmuskaatolieolijfoliepaneermeelpeterseliesesamoliesojasausspecerijensuikeruiwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Lotuswortel gevuld met kip

Ingrediënten:
bosui, ei, gember, kipfilet, lotuswortel, olie, peper, scampi, sesamzaad, waterkastanje, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Vis in crepinette

Ingrediënten:
champignon, chinese champignons, darmnet, doradefilet, ei, gember, peper, rijstwijn, sluimererwten, suiker, taugé, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met zeegroente

Ingrediënten:
dashi, druivenpitolie, ei, gember, groentebouillon, lente-ui, maïsolie, nori, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Pompoensoufflé

Ingrediënten:
bloem, citroensap, eierdooier, eiwitten, gemberwortel, kervel, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, pompoen, sinaasappelsap, vetstof en zout

Soort:
soufflé
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kedgeree

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, ei, geelwortelpoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karnemelk, laurier, pimentbessen, puy-linzen, ui en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit Kristen Beddard - Alles over kool

Recept uit Alles over kool:

Vegaburger Met Cashewnotensaus

Ingrediënten:
cashewnoten, druivenpitolie, eieren, gember, gember, honing, ketjap, knoflook, lente-uitjes, paksoi, paneermeel, peper, quinoa, rijstazijn en sesamolie

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Snack of tussendoortje uit Foodstyling:

Discoballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, gember, groene voedingskleurstof, kipfilet, lente-uitje, peper, rode voedselkleurstof, saffraan en zout

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zoete kruidkoek

Ingrediënten:
amandelmeel, anijspoeder, bakpoeder, eieren, gemberpoeder, boter, honing, kaneel, kokosmeel, kruidkoek, kruidnagel, nootmuskaat, roomboter en witte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde gyoza met zeewier en edamame

Ingrediënten:
droge sherry, edamamebonen, ei, gember, gyozavellen, lente ui, peper, ponzusaus, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, suiker, wakame, wontonvellen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huangyou xie fen - Namaakkrab

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, ei, gember, knoflook, sesamolie, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Fijne eiernoedels met roer-tofoe

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Gule Telor

Ingrediënten:
asem, basterdsuiker, bloem, boter, djahé, ei, eieren, ei, eigeel, eigelen, eiwit, eiwitten, boter, gula djawa, kaneel, kardemom, kardemomzaadjes, korianderpoeder, klei, kokosmelk, kruidenbouillon, kruidnagel, kunyit, laos, lombok, nootmuskaat, olie, roomboter, boter, salamblaadjes, santen, sjalotten, spekkoek, steranijs, knoflook, vanille, witte basterdsuiker, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Kantonese rijst

Ingrediënten:
arachideolie, beenham, doperwten, ei, gember, kleine gepelde garnalen, pandanrijst, paprikapoeder, peper, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rijst
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met roerei en garnalen - sambal goreng telor kotjok

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, djahé, ei, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, laos, peper, sambal oelek, sambal trassi, ui, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:

Stemgember gemberkoek

Ingrediënten:
basterdsuiker, black treacle, boter, dubbelkoolzure soda, ei, gemberpoeder, gemengde specerijen, golden syrup, kaneel, melasse, stemgember, volle melk en zelfrijzend bakmeel

Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...