Diner / nagerecht uit Casa Moro:
Gepocheerde kersen met geplette zoete amandelen (bij yoghurtijs)
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, citroensap, citroenschil, fijne kristalsuiker, kersen en olijfolie
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroenschil, ei, eidooier, eiwit, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, munt, olie, peper, peterselie, poedersuiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / nagerecht uit Retour Japan:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept van Patesserie:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Honey & co: