Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Pasta met paddenstoelen
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, gedroogde porcini, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, peper, slagroom, tijm, ui en zout
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: