Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kreeft "Grand Maitre"
- Ingrediënten:
- belgisch bier, boter, eidooier, double cream, kreeft, olie, peterselie, sjalot en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken: