Diner / voorgerecht uit Italië:
Zucchine e melanzanesott'olio - Courgettes en aubergines in olie
- Ingrediënten:
- aubergines, courgette, grof zout, knoflook, munt, olijfolie, peperoncino, water en witte wijnazijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, gedroogde munt, gember, groentebouillon, komkommer, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, yoghurt, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Turquoise:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Keukenlab:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: