Recept uit Koken voor elke dag:
Wijnmarinade
- Ingrediënten:
- azijn, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, olie, peperkorrels, peterselie, selderij, tijm, uien, wijn, wortelen en zout
- Soort:
- wild / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: