Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Mengsel voor klaren van soep (Clarif)
- Ingrediënten:
- eiwit, knoflook, laurier, mager rundvlees, peterseliestengels, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, courgette, ei, groente, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit The naked chef:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Brindisa: