154 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroenraspcitroensapeidooiereiwitfruitgistkaneelknoflookkristalsuikermaïzenamelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerslagroomsuikeruivanillesuikerwitte basterdsuikerzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Recept uit Bonen!:

Boerenmuffin met appel & grauwe erwt

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, ei, friszure appels, gember, grauwe erwten, honing, kaneel, kurkuma, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Treacle-taart - treacle tart

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, golden syrup, pecannoten, poedersuiker, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Gefrituurde courgettebloemen

Ingrediënten:
bloem, bronwater, citroen, courgettebloemen, ei, olijfolie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Diner / nagerecht uit The big green egg book:

geroosterde witte chocolade met sinaasappel dille en pistache

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, agar-agar, appelsap, bakpoeder, beurre noisette, bloem, citras, citroen, citroengras, dille, ei, gelatine, geleisuiker, limoen, melk, pistache-olie, pistaches, room, sinaasappel, suiker, water, witte chocolade en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Manchester tart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, frambozenjam, gekonfijte kers, kokosschilfers, melk, poedersuiker, rietsuiker, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Aalbessentaart Met Meringue

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, maïzena, bloem, gezouten boter, citroen, kristalsuiker, meringue, rode aalbessen, bakpoeder, maïzena en water

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Spongata (Kersttaart)

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Holstein-schnitzel

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, citroen, ei, fijn paneermeel, geklaarde boter, kalfslapjes, kappertjes, koolzaadolie, peper, water en zout

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / nagerecht uit Honey & co:

Saffraan-citroentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroen, ei, gemalen amandelen, griesmeel, kurkuma, patentbloem, saffraan, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Spaans

Diner / nagerecht uit Spaans:

Vederlichte beignets

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, melk, olijfolie, poedersuiker, water en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Berlijnse bollen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, ei, gist, water, witte kristalsuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / frituur
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Luilekkerland:

Artisjok-roomtaart

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, room, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige taart
Haal meer recepten op...