Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kuzu kebabi - Lamskebab
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, gehakt, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, suiker, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Recept uit Baru Belanda:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget: