367 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebloembotercitroenraspcitroensapeikoriandermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotspinaziesuikertijmuiwaterzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Tomatenpastei

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladerdeeg, boter, citroenschil, eidooier, gedroogde tomaat op olie, knoflook, pomodori en sjalot

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:

Pakketje mul met groenten en kruiden

Ingrediënten:
aardappel, citroen, courgette, eidooier, fijn zeezout, knoflook, koffieroom, lavendel, mullen, olijfolie, rode poonfilets, roomboter, verse laurierbaadjes, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zeekraal

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Artisjok-aardappelsalade

Ingrediënten:
artisjokbodems, citroen, dijonmosterd, ei, eidooier, groene peper, kappertjes, kleine aardappelen, knoflook, olijfolie, roomkaas, rucola, zout en zwarte olijven

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Vispotje met yoghurt en wijnbladeren

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cannellinibonen, citroen, dorade, eidooier, gekaramelliseerde boter, griekse yoghurt, knoflook, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, raki, tijgergarnalen, turkse chilipepervlokken, ui, venkelknol, venkelzaad, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Soep van noordzeevis met venkel en rouille

Ingrediënten:
aardappel, basisrecept noordzeebouillabaisse, belgische mosterd, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, dille, eidooier, knoflook, krokant roggebrood, olijfolie, pastis, saffraan, venkel, visbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Recept uit Vegalicious:

Geroosterde caesar salad

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, eidooier, knoflook, little gem, maaltijdsalade, parmezaanse kaas, peterselie en stokbrood

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:

Caesarsalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, eidooier, knoflook, kropsla, parmezaanse kaas, plantaardige olie, witbrood en worcestersaus

Soort:
salade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Gepocheerde minigroenten met kappertjesmayonaise

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, kappertjes, knoflook, laurier, minigourgette, miniprei, minivenkel, miniwortel, olijfolie, plantaardige olie, thaise asperges, ui, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Citroenmayonaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, eidooier, franse mosterd, knoflook, olijfolie, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Aioli

Ingrediënten:
citroen, eidooier, knoflook en olijfolie

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen met roomsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kapoen, knoflook, kruidnagel, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Paling in het groen

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, citroen, citroenmelisse, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, knoflook, laurier, lavas, marjolein, palingmoten, peper, peterselie, pimpernel, room, salie, sjalot, spinazie, tijm, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gegrilde zeebrasem met bosui op geroosterd brood

Ingrediënten:
ashtanur broodjes, bosui, citroen, eierdooier, gemalen kardemompeulen, gemalen koriander, gemalen venkel, knoflook, little gem, olijfolie, zeebrasem, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Roquefortflapjes

Ingrediënten:
bloem, brokkeldeeg, champignons, citroen, eierdooier, knoflook, melk, roquefort, sjalotten en vetstof

Soort:
hapjes
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Bijgerecht uit Jamie's comfort food:

Vier keer mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, citroen, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, harissapasta, knoflook, milde olijfolie, rozenwater, saffraan, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...