Recept uit Mediterraneo:
Tharid met lamsvlees en spinazie
- Ingrediënten:
- boter, kaas, karwij, korianderzaad, lamsvlees, olie, peper, spinazie, uiensap en zout
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Turquoise:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: