Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Kwartelconfit
- Ingrediënten:
- citroen, friseesla, ganzenvet, jeneverbessen, knoflook, kwartel, laurier, peperkorrels, roze zeezout en tomaten
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Made in Italy:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: