Recept uit De Joodse keuken:
Mumba - Iraakse worstjes
- Ingrediënten:
- gehakt, kaneel, kardemom, kruidnagel, lever, peper, rijst, schapendarm en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
- Soort:
- worst
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, piment, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane: