Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneigroentebouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfoliepeterseliepreirozemarijnsjalottomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Reerug uit de Hardt ingewreven met vijf soorten peper

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, balsamicoazijn, bieslook, boter, fleur de sel, hazelnootolie, jeneverbessen, knoflook, laurier, peper, pepermengsel, reerug, tijm, wildfond en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kruidenboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, dragon, kervel, peper, peterselie, tijm, witte wijn en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:

Gekonfijte maag en hart

Ingrediënten:
eendenharten, eendenmaagjes, eendenvet, laurier, peper, tijm en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Geroosterde witte vis en prei

Ingrediënten:
bacon, citroen, jonge preitjes, laurier, olijfolie, rozemarijn, tijm, witvisfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Eendenconfit

Ingrediënten:
eendeboutjes, eendenborstfilet, eendenvet, laurier, peper, tijm en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Geroosterde harder

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, harder, knoflook, rozemarijn, tijm en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Bijgerecht uit Home made:

Tijmboter

Ingrediënten:
boter, fleur de sel, peper en tijm

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Lam asado style

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, lam, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Koolrabi 'carpaccio'

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, harde geitenkaas, koolrabi, koolzaadolie, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrild lamshart

Ingrediënten:
acaciahoning, kersenazijn, kersen, koolrabi, lamshart, olijfolie, peper, raapzaadolie, radicchio, tijm, tuinkers en zeezout

Keuken:
Deens
Haal meer recepten op...