Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Fijne champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignon, citroensap, eidooier, room en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, champignon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: