Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Gebakken mosselen
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, knoflook, laurier, mosselen, peterselie, sjalot, tijm, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: