Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Sugo di pomodoro (tomatensaus)
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, knoflook, peterselie, san marzanotomaten, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, courgette, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Jamie's dinners:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden: