Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Sugo di pomodoro - Tomatensaus
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, extra vergine olijfolie, tomaten, tomaten uit blik, ui en wortel
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Thug kitchen:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean: