Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Boerenkool:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: