140 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapeiknoflookkruidenlaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierode wijnrozemarijnrunderbouillonslagroomsuikertomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenworstjes in espagnolesaus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, champignons, hertenworstjes, ketchup, knoflook, maïzena, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sherry, tijm, tomaat uit blik, ui en worcestersaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met spinazie en zalm

Ingrediënten:
bloem, diepvriesspinazie, gemalen kaas, lasagne, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tijm, vetstof, visbouillon, zalm en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mini-pizza's

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, kruiden, mozzarella, olijfolie, tomaat, ui, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebakken zeebliek met sherrysalsa

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, kleine visjes, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, rode peper, sjalot, tomaat, kruiden, witbroodkruim, zeebliek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Miniwellingtons

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, dijonmosterd, eidooier, kastanjechampignons, meel, parmaham, peper, plantaardige olie, steak, tijm en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderrolletjes met ham en olijven

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gekookte ham, gevulde groene olijven, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, peper, runderbouillonblokje, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip in wijn - coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, cognac, croutons, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, plantaardige olie, rode bourgogne, suiker, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gumbo van kip en worst - gumbo ya ya

Ingrediënten:
andouille, bloem, cayennepeper, filé-poeder, groene paprika, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, selderij, tijm, ui, verse peterselie, witte beuling, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip, gebakken

Ingrediënten:
béarnaisesaus, bloem, boter, broodkruim, citroen, citroensap, ei, kip, vrije uitloop, laurier, olie, peterselie, tijm en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

geroosterde kalkoen gevuld met zwart fruit

Ingrediënten:
amandelen, bloedworst, bloem, bouillon, broodkruim, citroenrasp, doorregen spek, ei, gedroogde pruimen, gedroogde tijm, gemalen zwarte peper, kalkoen, kalkoenlever, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, pernod, rijst, rode druivensap, rozijnen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bietenpannenkoeken

Ingrediënten:
biet, bloem, boter, ei, geitenkaas, halfvolle room, melk, olie, slagroom, tijm, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Runderstoofpot

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, bruine basterdsuiker, dijonmosterd, knoflook, laurierblad, magere runderbout, olie, stokbrood, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Konijn in Bourgondische saus

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, champignon, konijnenbout, laurierblad, olie, rode bourgogne, sjalot, suiker, verse peterselie, verse tijm, wildbouillon en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsschotel met groenten

Ingrediënten:
bloem, bouillon, kalfslapjes, majoraan, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gegratineerde uiensoep

Ingrediënten:
anijs, bloem, boter, cayennepeper, feta, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olie, pastis, plat brood, prei, pul biber, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
amsterdams bier, bloem, boter, champignons, knoflook, kruidkoek, laurier, olie, peper, riblappen, spekblokjes, tijm, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...