Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Foie Gras Soup with Bomba Rice and Sea Lettuce
- Ingrediënten:
- blanke groentebouillon, foie gras van eend, melk, olijfolie, bombarijst, ui, water, zeesla, zonnebloemolie en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sambal oelek, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit L'Art de la table: