Gerookt varkensvet

Gerookt varkensvet wordt beschouwd als varkensvet.

Zoek naar gerookt varkensvet in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gerookt varkensvet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gerookt varkensvet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gerookt varkensvet:

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Brood, boter en vet

Ingrediënten:
aardappel, appelaquavit, bloem, druivenpitolie, gerookt varkensvet, gist, knoflook, melk, ölandmeel, roggemeel, tarwemeel, ui, varkenszwoerd, volkorenmeel, water, zout, zuurdesemstarter en zweedse geitenboter

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / nagerecht uit Wokken met Ming:

Sesamtaart

Ingrediënten:
gekonfijte sinaasappel, kristalsuiker, rijstebloem, sesamzaad, varkensvet en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Red-Eye Gravy

Ingrediënten:
avicel cc-200® microkristallijn cellulose, bruine varkensfond, esdoornsiroop, gerookt zout, koffiebonen, steranijs, ui en varkensvet

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Varkensrillettes

Ingrediënten:
buikspek, doorregen rookspek, reuzel, schenkel, tijm, ui, varkensnek, varkensvet en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Munster sausage

Ingrediënten:
insta cure® 1, munster, quatre épices, suiker, varkensdarm, varkensschouder, varkensvet en volle melk

Soort:
worst
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Schmalz

Ingrediënten:
appel, gevogeltevet, ui en varkensvet

Keuken:
Hollands
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Konijnpaté

Ingrediënten:
appelcider, calvados, ei, kippenlever, knoflook, konijn, niervet, reuzel, roze zeezout, sjalot, slagroom, tijm, varkensvet, vet spek, vierkruidenpoeder, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paté/terrine
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Toast met scampi

Ingrediënten:
eiwit, gember, komkommer, peper, scampi, varkensvet, waterkastanje, witbrood, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren