Rode druivensap

Rode druivensap wordt beschouwd als druivensap.

Zoek naar rode druivensap in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode druivensap in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rode druivensap recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode druivensap:

Een recept uit Anke Langelaan en Fajah Lourens - Killerbody dieet

Recept uit Killerbody dieet:

Smoothie slim body

Ingrediënten:
acaipoeder, baobabpoeder, gojibessen, mango, munt, rode druivensap en watermeloen

Soort:
vegetarisch / smoothie/milkshake
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

geroosterde kalkoen gevuld met zwart fruit

Ingrediënten:
amandelen, bloedworst, bloem, bouillon, broodkruim, citroenrasp, doorregen spek, ei, gedroogde pruimen, gedroogde tijm, gemalen zwarte peper, kalkoen, kalkoenlever, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, pernod, rijst, rode druivensap, rozijnen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Druivenpudding

Ingrediënten:
druiven, blauw of wit, druivensap, wit en gelatine

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / nagerecht uit 1080 recepten:

Druivengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, blauwe druiven, citroensap, druivensap, kristalsuiker, verse munt, witte druiven en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Glühweintaartjes

Ingrediënten:
amandelmeel, druivensap, g bloem, g boter, geleisuiker, kaneelstokje, kruidnagels, merg, poedersuiker, rode wijn, ruwe rietsuiker, sinaasappel, steranijs, vanillestokje en zout

Soort:
vegetarisch / zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Drinken / aperitief uit Culinaria Italia:

Tiziano

Ingrediënten:
blauwe druivensap en prosecco di conegliano

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)