Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kipfilet met citroen en peterselie uit Siena
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kippenborst, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, knoflook, komkommer, kruiden, mosterd, olie, peper, plantaardige olie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Gemüse! :
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more: