Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kervel, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak: