Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | artisjok, bladpeterselie, boter, bouillon, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, ei, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / nagerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: