Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Rucola met kalfsvlees
- Ingrediënten:
- citroensap, kalfsvlees, olijfolie, peper, robiola, rucola en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfskotelet, kippenbouillon, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken: