Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
'Shoarma' met bloemkool
- Ingrediënten:
- baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, komkommer, kool, laos, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Turkse kookkunst:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Bartje Boemboe: