Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, chocolade, citroensap, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wijn van eigen bodem: