Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, gember, groente, groentebouillon, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peterselie, specerijen, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van De Hippe Vegetarier: