117 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroeneigroenteknoflookkorianderkruidenmuntolieolijfoliepeperpeterseliepreisjalotsuikertomaatuivruchtensapwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Wildzwijnbout met kastanjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, gare kastanjes, honing, knolselderij, kruidnagel, kruidnagelpoeder, margarine, olijfolie, vleesfond, wildfond, wildzwijnbout en zeezout

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, mayonaise, olijfolie, peper, rode paprika, vastkokende aardappel, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :

Insalata calda di polpo - Warme octopus salade

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroensap, groene olijven, octopus, olijfolie, bladpeterselie, spaanse zwarte peper, witte wijnazijn, wortel, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gevulde sardientjes

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, citroensap, kabeljauwkuit, kappertjes, knoflook, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, plantaardige frituurolie, pruimtomaat, sardines, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gondy - Iraanse kippensoep met balletjes van kikkererwtenmeel

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, braadkip, cayennepeper, citroensap, gedroogde limoen, gele spliterwten, gemalen kardemom, kikkererwtenmeel, kurkuma, mager rundgehakt, peper, selderijblad, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Dikke Maissoep Met Basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroensap, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, maiskolven, olijfolie, rode paprika, ui en zout

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Lentesoep met verse kruiden

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, doperwtjes, groentebouillon, munt, rucola, uien, vastkokende aardappels, versgemalen zwarte peper, water en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Minestrone Voor Kouwe Klauwen

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladkool, bleekselderij, chilivlokken, citroensap, groene kool, groentebouillon, knoflook, korte pasta, laurier, olijfolie, peper, peterselie, raapje, rode wijnazijn, rozemarijn, tomaat in blik, ui, wortel, zout en zwarte linzen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Roz ou hamud - Rijst met een saus van groene groenten

Ingrediënten:
aardappelen, amandelen, artisjokharten, bleekselderij, citroensap, courgette, gedroogde munt, kippenkarkas, kippenvleugels, knoflook, kurkuma, pijnboompitten, prei, selderijblad, suiker, witte peper en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Magere kapoen - cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Kabeljauw met charmoula

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, kabeljauwfilet, knoflook, paprikapoeder, peper, tomaat, tomatensap, vastkokende aardappel, venkelknol, verse bladpeterselie, verse koriander, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
tajine / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gepureerde tuinbonen: 10 toevoegingen

Ingrediënten:
aardappel, bladgroenten, bleekselderij, bloemkool, broccoli, citroensap, citroenschil, feta, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tuinbonen, ui, kruiden, winterwortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vismedaillons van Oma Willems

Ingrediënten:
bier, bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, doperwtjes, garnalen, gruyèresmeerkaas, melkroom, nieuwe aardappel, peper, prei, sjalot, steurgarnalen, tomaat, tongfilet, verse peterselie en zout

Keuken:
Provençaals / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...