Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, dragon, ei, eidooier, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tijm, ui, vlees, volle melk, water, witte peper, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: