Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, aubergine, boter, ei, laurierblad, nootmuskaat, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, pure chocolade, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Wijn van eigen bodem: