Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Erwten met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, courgette, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit California Dreamin':
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken: