Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Paling in het groen
- Ingrediënten:
- boter, citroenmelisse, citroensap, dragon, eidooier, kervel, paling, peterselie, pimpernel, salie, sjalot en zuring
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: