Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / nagerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit De banketbakker:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: