Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- rijst / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, azijn, balsamicoazijn, boter, bruine suiker, citroensap, gember, groente, jeneverbes, kaneel, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, peper, ui, water, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: