28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbieslookbladpeterseliebloembotercitroenraspcitroensapcitroenschildilledragoneigerookte zalmknoflookkomkommerkorianderlente-uilimoenolijfoliepeperpeterselierode chilipeperrode uiuivenkelzalmfiletzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Zalmforel met bulgurtartaar, salsa van ingemaakte citroen en aardperenchips

Ingrediënten:
aardperen, bulgur, citroensap, gemalen piment, groene olijven, grof zeezout, ingemaakte citroenen, komijnzaad, korianderzaad, limoen, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, sjalot, zalmfilet, zalmforel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Gerookte zalmpaté

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, dille, extra vierge-olijfolie, garnalen, gerookte zalm, rode peper, rode ui, roomkaas, selderijhart, wit krabvlees, zalmkaviaar en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:

Zalmsteaks in chraimeh saus

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groene chilipeper, kaneel, karwijzaad, knoflook, koriander, mild paprikapoeder, tomatenpuree, zalmsteak, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
avocado, brandy, cayennepeper, citroen, cocktailgarnalen, gerookte zalm, hollandse garnalen, ijsbergsla, jumbogarnalen, knoflook, komkommer, mayonaise, munt, olijfolie, tomaat, tomatenketchup, tuinkers, worcestersaus en yoghurt

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus van gemengde bonen met tonijn

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gemengde bonen uit blik, griekse yoghurt, koriander, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tahin, tomatenpuree en tonijn in water

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gefüllte Thunfischröllchen mit Taschenkrebsfleisch und Ananas-Mango-Chutney / Gevulde tonijnrolletjes met vlees van noordzeekrab en ananas-mangochutney

Ingrediënten:
ananas-mango-chutney, avocadorelish, bleekselderij, cayennepeper, citroengras, citroenrasp, citroensap, dille, fleur de sel, karwij, kervel, knoflook, limoenrasp, limoensap, noordzeekrab, olijfolie, passievrucht, pekelzout, tijm, tonijnfilet, ui, venkel, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Provence:

Gefrituurde visjes - petite friture

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, citroen, kleine visjes, maïsolie, snijpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:

Potpies van bacalao en garnalen

Ingrediënten:
bacalao, bladerdeeg, boter, cayennepeper, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, ei, garnaal, kerriepoeder, nootmuskaat, pernod, bladpeterselie, slagroom, suiker, visfond en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Mexicaanse caesar salad

Ingrediënten:
ansjovis, avocado, bruin brood, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gerookte doorregen bacon, kerstomaat, kipfilets, knoflook, komkommer, little gem, magere yoghurt, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, romaine sla en worcestersaus

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Tonijn speciaal

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, cayennepeper, citroen, gemberpoeder, room, suiker, tonijn in olie, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Mijn bouillabaisse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, dille, jumbo garnalen, knoflook, kokkels, krab, kreeft, laurier, mayonaise, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, rode spaanse peper, rosé, stokbrood, tomaten, ui, venkel, vis en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Viscarpaccio met roze peperkorrels

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, roze peperkorrels, tijm, tonijn en zwaardvis

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht uit 101 ballen:

Thaise zalmballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroengraspasta, gember-misosaus, koriander, lente-ui, limoenrasp, plantaardige olie, rode chilipeper, thaise vissaus en zalmfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Gemarineerde zeebaars

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, rode paprika, selderij en zeebaars

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

sardine escabèche

Ingrediënten:
bloem, chilipepers, citroenschil, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rodewijnazijn, sardines, sinaasappelschil, suiker, ui, venkel, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Portugees / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pikante pangrattato-risotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, basis risotto, boter, bouillon, ciabatta, citroenschil, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Haal meer recepten op...