Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, citroen, courgette, ei, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, noten, olie, olijfolie, pasta, peper, sojasaus, suiker, tomaat, ui, vis, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept van Annie Pannie: