Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Italiaanse wortelen met witte wijn
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, rode uien, roomboter, knoflook, verse peterselie en wortels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: