Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, brood, citroen, citroensap, courgette, eidooier, groente, kalfsvlees, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: